En medarbejder hos Give Steel finpudser den stålkonstruktion, der danner skelettet i Ikast-Brande Kommunes multifleksible hus Hjertet. Bygningen, der er tegnet af C.F. Møller Architects, blev indviet i 2018 og har siden dannet rammen om de mange forskellige brugere og aktiviteter.
.

Hjertet er navnet på et mødested for kultur og formidling i Ikast, der åbnede i 2018 og er tegnet af C.F. Møller Architects. Bygningen er opført, så den kan anvendes til forskellige formål som undervisning, motion og leg på nye måder. Der er tale om en iøjnefaldende, ny arkitektur i træ, mursten og glas med glidende overgange mellem ude og inde og spændende rumdannelser. Også det omgivende landskab inviterer til fysisk aktivitet med blandt andet skaterbane, parkour og pumptrack. Tre kunstnere fra kunstnergruppen TAPKO, Kerstin Bergendal, Cai-Ulrich von Platen og Jørgen Carlo Larsen, har skabt stedsspecifikke værker både ude og inde.

Skaterbanen i det kulturelle mødested Hjertet fra 2018, placeret lige ved Ikast-Brande Gymnasium. Hjertet rummer multisal, café, sportshaller, mødelokaler m.m. og en plads med bl.a. pumptrack, skater-, parkour-, beachvolley- og løbebaner. Stedets ambition er at være rum for både de foreningsbaserede og de ikkeforeningsbaserede aktiviteter.

.

Videre læsning

Læs mere om Foreninger og frivillige i Ikast-Brande Kommune

Læs videre om

Læs også om

Se alle artikler om Foreninger og frivillige