Fanø har haft sin egen ugeavis siden 1898. Tanken med Fanø Ugeblad var at bringe nyheder og annoncer samt ikke mindst Fanøskibenes positioner. I 2019 er indholdet præget af arrangementer, annoncer, læserbreve, politinoter og personlige rubrikannoncer. I alle årene er Fanø Ugeblad blevet trykt og falset på Fanø Bogtrykkeri i Nordby. Oplaget oplyses til knap 2.500, men ikke alle går til øens 3.404 indbyggere; en del sendes til fannikker i udlandet. Abonnementet koster 510 kr. på Fanø og 940 kr. til udlandet (2019).

Fanø Posten opstod som en ny konkurrent i 2016. Den uddeles gratis en gang om måneden om vinteren og hver 14. dag i sommerperioden til alle husstande og sommerhuse i et oplag på ca. 5.000. Udgiveren er Vadehavets Mediecenter i Nordby.

TV Fanø har siden 2005 lavet en ugentlig reportage om begivenheder på øen. Reportagerne kan ses via øens antenneanlæg og på tv-fano.dk for 25 kr. om måneden. Fanø dækkes også af JydskeVestkysten i Esbjerg, af DR’s regionale station P4 Syd og Esbjerg og af TV 2-stationen TV SYD.

Videre læsning

Læs mere om kultur i Fanø Kommune

Læs også om

Se alle artikler om Medier