De 12.408 husstande i Rebild Kommune er godt forsynet med ugeaviser. Det samlede oplag for ugeaviserne i kommunen og oplandet var i 2016 ca. 57.500. Den eneste ugeavis, der når ud til alle husstande, er også det seneste skud på stammen, Vores Avis, som fra januar 2016 er blevet omdelt tirsdagonsdag i hele kommunen og i Ardenområdet i et oplag på 15.000. De øvrige fire ugeavisers udgivelsesområder har rødder i den kommunestruktur, der eksisterede før Strukturreformen i 2007.

Folkebladet Midthimmerland Støvringhusstandsomdeles onsdag i Støvring og Suldrup samt dele af Svenstrup, Skørping, Nørager og Nibe i et oplag på ca. 13.800.

Nørager Avis (med binavnet Rebild Avis) dækker med sit oplag på ca. 4.000 den sydlige del af kommunen, dvs. den tidligere Nørager Kommune samt en del af Vesthimmerlands og Mariagerfjord Kommuner.

Rold Skov Bladet er resultatet af en fusion i 1999 mellem Østhimmerlands Avis, som udkom første gang i 1915, og Lokalavisen for Støvring. Det udkommer i Arden, Skørping, Bælum, Terndrup samt dele af Kongerslev, Hobro og Nørager i et oplag på 9.831.

Østhimmerlands Folkeblads oplag på 14.926 omdeles i de tidligere Sejlflod og Skørping Kommuner samt i Klarup og Gistrup.

NORDJYSKE Stiftstidende, DR P4 Nordjyllandog TV2 NORD dækker Rebild Kommune uden lokalredaktioner.

I 2010 afslørede en lokalt bosiddende journalist omfattende kommunale svigt i flere sager, bl.a. i en sag om en familiefars seksuelle overgreb gennem 16 år mod seks af sine biologiske børn og to veninder til en datter. I perioden boede familien i flere forskellige jyske kommuner. Omtalen af »Rebild-sagen« betød, at der blev rejst tiltale mod faren, som i 2012 fik 12 års fængsel. Tre chefer i kommunen blev afskediget. Journalisten bag, Asbjørn With, modtog i 2012 Cavlingprisen.

Videre læsning

Læs mere om Kultur i Rebild Kommune

Læs også om

Se alle artikler om Medier