Ballerup Musik- og Kulturskole fejrede i 2017 sit 50-års jubilæum med koncerter og optog gennem byen. Festen sluttede i musikskolegården, hvor der var fødselsdagskage, musik, sang og dans.
.

Kulturinstitutionen Baltoppen LIVE har en vigtig position i Ballerup Kommunes musikliv og har stået forrest i rækken af markante kulturhuse i den københavnske omegn, siden det åbnede i 1991. Spillestedet Baghuset er et andet populært sted. Her præsenteres musik i alle genrer med overvejende lokale eller regionale navne. Ballerup Super Arena huser med jævne mellemrum koncerter med store, internationale navne inden for alle genrer.

Kommunen står bag Ballerup Musikfest hvert andet år i august, hvor lokale orkestre, ensembler, kor og danseforeninger optræder i Ballerup Bymidte. Arrangementet foregår udendørs, og der er gratis adgang.

Ungdomskulturhuset Vognporten har øvelokaler, studie og en lille scene. Ballerup Musik- og Kulturskole er en synlig aktør i kommunens musik- og kulturliv, og skolens elever og orkestre optræder ved kulturelle og kommunale arrangementer. Derudover arrangerer skolen koncerter i musikskolens eget hus og i kirker, på biblioteker og koncertsteder i byen.

Videre læsning

Læs mere om kultur i Ballerup Kommune

Læs også om

Se alle artikler om Musik og dans