Koncert i Store Sal i Portalen, Greve Teater- & Musikhus. Hvert år afholdes mere end 200 større og mindre koncerter, shows og forestillinger på husets fire forskellige scener.
.

Spillestedet Portalen, Greve Teater- & Musikhus er også centrum for det lokale musikliv med bl.a. jazzkoncerter og »åbne musikaftener«. Hvert år præsenteres et stort og alsidigt program inden for forskellige genrer og med kunstnere fra ind- og udland.

Musikskolen er til stede på alle kommunens folkeskoler og afholder Greve Kommunes Nytårskoncert for børn og unge i Portalen og en stor julekoncert på Greve Gymnasium. Samtidig er Musikskolen en del af Greve Kultur-Base, der også omfatter en billedskole, en ungdomsskole og en performanceskole.

Greve Harmoniorkester vandt i 1996 danmarksmesterskabet for harmoniorkestre og holder hvert år nytårskoncerter i Portalen. Greve Pigegarde har eksisteret siden 1972. Kirkerne gør et stor arbejde med kormusikken, og bl.a. Mosede Kirkes Pigekor markerede sig såvel nationalt som internationalt i 1990’erne.

Sangeren Gustav Winckler boede i Mosede i en årrække, og rapperen Theresa Ann Fallesen, bedre kendt som Tessa, er opvokset i Greve Kommune. Tonni Hellebek, der er tubaist i Copenhagen Phil, har rødder i Hedelyskolens Orkester i Greve.

Videre læsning

Læs mere om kultur i Greve Kommune

Læs også om

Se alle artikler om Musik og dans