Musik, fest og højt humør. Lokale og sommerhusgæster fylder Tisvildeleje Strand, når festivalen Musik i Lejet løber af stablen hvert år i juli. Musikfestivalen blev første gang afholdt i 2009 og er drevet af frivillige kræfter.
.

Selskabet Gilleleje Strandbakker, som i 2018 fejrer 100-årsjubilæum, afholder hver sommer musikarrangementer i Gilleleje. Desuden kan man opleve lokale revyer, byfester, kirkekoncerter og musiktilbud arrangeret af handelsliv og foreninger samt en række små og store musikfestivaler. De to største er Musik i Lejet i Tisvildeleje og Gilleleje Festival med flere tusinde årlige gæster. Derudover eksisterer en række små og store sangkor, ensembler og bands.

I Gribskov Kultursal afholdes mere end 20 koncerter og teaterforestillinger årligt. Kultursalen er en del af Gribskov Gymnasium i Helsinge. Gribskov Kommunes ungdomsskole og musikskole bidrager til børns og unges musikalske dannelse og udvikling, og der er etableret samarbejde mellem lokale amatører, skoler, musikskole og professionelle musikere.

Videre læsning

Læs mere om kultur i Gribskov Kommune

Læs videre om

Læs også om

Se alle artikler om Musik og dans