Odderbandet An Odder Band øver i 2019 under ledelse af Anne-Sophie Thykjær til en koncert i forbindelse med en af verdens største skolekoncertfestivaler, LMS Musikfestival. Det nationale kompetencecenter Levende Musik i Skolen står bag festivalen, der blev afholdt første gang i 1996.
.

Odder Kommune råder over et varieret og aktivt musiklandskab med en rytmisk profil, hvor især et engageret lokalt foreningsliv spiller en vigtig rolle. Tiltagene favner bredt fra pigejazzbands over intime livekoncerter i lader til gospel- og børnekor samt Odder Garden og velbesøgte byfester. Blandt de populære orkestre i Odder kan nævnes Big Fie’s Big Band, der i årtier har været rugekasse for talenter i Odder.

Der er koncerter på Brandbygegaard og havnene i Hou og Norsminde, ligesom Tunø Festival serverer et bredt og blandet musikprogram. Odder Musikskole, VitaPark, Pakhuset, Odder Little Culture Club og Odder Parkhotel arrangerer koncerter med livemusik. Ligeledes er kirkerne i kommunen udbydere af en lang række koncerter. Sangeren og sangskriveren Thomas Buttenschøn er opvokset i Gylling.

Danseskolen Power-house sørger for dans på tværs af aldre og niveau.

Videre læsning

Læs mere om kultur i Odder Kommune

Læs også om

Se alle artikler om Musik og dans