Thortrans har 100 trækkende enheder og ca. 250 trailere. Lastbilerne styres af et fælles navigationssystem, der viser chaufførerne den præcise rute. Her er vogn og chauffør på vej fra Thy til Morsmed Feggesundfærgen.
.

Thortrans Randers A/S er en af landets største internationale møbeltransportvirksomheder. Firmaet blev stiftet i 1972 af Thorbjørn Kristensen og ledes i dag af sønnerne Henrik og Lars Kristensen.

Der var i 2016 ca. 160 ansatte, de fleste chauffører. I alt ca. 100 er ansat i Randers. Lastbilerne styres af et fælles navigationssystem, der viser chaufførerne den præcise rute.

Thortrans har også afdelinger i Aarhus og København, hvor man bl.a. har specialiseret sig i transport af kunst, møbelmontage, privatleveringer samt flytninger. Virksomheden tilbyder desuden opbevaring i sine lagerhoteller i Randers samt Aarhus og København, som tilsammen udgør ca. 40.000 m2.

Virksomheden er kendt for at tage et socialt ansvar. Omkring 10 % af medarbejderne er begyndt på særlige vilkår, inden de er blevet ansat på almindelige vilkår. Det sker i samarbejde med Randers Kommune, og man har løbende folk i praktik og afklaringsforløb.

Videre læsning

Læs mere om Transport, forsyning samt bygge og anlæg i Randers Kommune

Læs videre om

Se alle artikler om Erhverv og arbejdsmarked