En af bydelens ældste traditioner er den årlige sommerfest i Brønshøj Præstegårdshave, som blev afholdt første gang i 1918. Bellahøjs gamle kræmmermarkeder tiltrækker hvert år tusindvis af gæster. Det er Børnehjælpsdagens Marked i maj, afholdt siden 1990, Bellahøj Kræmmermarked i april, afholdt siden 2007, og Bellahøj Kræmmerfestival i september, afholdt siden 2012, som fem lokale idrætsklubber står bag.

En række tilbagevendende kulturelle og sportslige begivenheder finder sted i bydelen, eksempelvis det 7 km lange Degnemoseløb i april, som har været afholdt siden 1974. Om sommeren er der Mosetræf i Utterslev Mose, som indledtes i 1985 og siden 2012 arrangeres i samarbejde med Bispebjerg Lokaludvalg og Brønshøj-Husum Lokaludvalg. Lokaludvalget er også hovedarrangør af 2700Kulturdag på Brønshøj Torv, afholdt siden 2009, som byder på musik, workshops og foreningsboder en lørdag i juni.

I julemåneden lyser bydelen op. Siden 1933 (med afbrydelser) har der været juletræstænding på Brønshøj Torv, og på Husum Torv samt i Husum Bypark har der siden hhv. 1982 og 2013 ligeledes været juletræstradition. Den første lørdag i december bliver der tændt lys på Brønshøj Vandtårn.

Videre læsning

Læs mere om traditioner og fortællinger i Københavns Kommune

Læs videre om

Læs også om

Se alle artikler om Traditioner og fortællinger