Rapperen Sivas er fra Brøndby Strand. I sin musik blander han de sprog, der er en del af hans kultur, bl.a. iransk, ghettodansk og engelsk. Siavash Memaran-Torbati blev født i Teheran, Iran, i 1984 og kom til Danmark seks år senere.
.
Brøndby Pop Club åbnede i 1966 og blev et væsentligt spillested for den nye rytmiske musik. Fotografiet er fra 1968, hvor syrerockbandet Young Flowers spillede. På billedet ses Ken Gudman på trommer og Peter Ingemann på bas og sang. Peer Frost, der også spillede i bandet, er sværere at genkende. Skellet mellem scene og publikum er tydeligt ophævet, og det var almindeligt at ligge på gulvet og »flippe ud« under koncerterne. Blandt de senere meget store rockbands, der spillede i klubben, var The New Yardbirds (senere Led Zeppelin) og Ten Years After. Allerede i 1970 måtte Brøndby Pop Club lukke på grund af et stort underskud.
.

I slutningen af 1960’erne konkurrerede Brøndby Pop Club med Gladsaxe Teen Club om at være hovedstadsområdets førende arrangører af rock- og popkoncerter med danske og internationale navne.

Kulturhusene Kilden og Brønden præsenterer en bred vifte af kulturelle arrangementer, hvoraf en del er koncerter.

I Brøndby Musikskole kan kommunens børn og unge få en solid musikalsk grunduddannelse. Musikskolen arrangerer hvert år en musical sammen med Ungdomsskolen.

Videre læsning

Læs mere om kultur i Brøndby Kommune

Læs også om

Se alle artikler om Musik og dans