Aalborg er hovedsæde for et af de større landsdækkende revisionsfirmaer, Beierholm, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Firmaet har kontorer i 25 byer og betegner sig selv som landets femtestørste revisionsfirma. Der var ca. 1.000 ansatte i 2017. Specialet er revision af mindre og mellemstore virksomheder.

Beierholm er blandt de ældste danske revisionsselskaber med rødder tilbage til 1929. I 1945 blev revisionsfirmaet omdannet til et aktieselskab med navnet Nordjyllands Revisionskontor A/S. Navnet Beierholm kom til, da Nordjyllands Revisionskontor i 1980’erne fusionerede med det københavnske firma Mortensen & Beierholm. Det var første skridt til at blive et landsdækkende revisionsselskab. Siden har virksomheden overtaget flere lokale revisionsvirksomheder eller selv etableret nye lokale afdelinger. I 2016 blev RSM plus og AP Statsautoriserede Revisorer samt rådgivervirksomheden Uvildige.dk sammenlagt med Beierholm.

Overtagelsen af Uvildige.dk er samtidig en udvidelse af Beierholms forretningsområde med rådgivning om køb og salg af virksomheder. Beierholm er ejet af 83 statsautoriserede revisorer, som alle er partnere i virksomheden. Den blev i 2016 kåret til Danmarks bedste arbejdsplads af Great Place to Work i kategorien »store virksomheder«.

Videre læsning

Læs mere om Erhverv og arbejdsmarked i Aalborg Kommune

Læs videre om

Se alle artikler om Erhverv og arbejdsmarked