Blue Water Shippings firmadomicil på Trafikhavnskaj 9 måler 16.000 m2 og er tegnet af den lokale tegnestue Ølgod Construction. Kontorhuset blev indviet i august 2011.

.

Blue Water Shipping er siden grundlæggelsen i 1972 vokset til at være en af Danmarks største transport- og logistikvirksomheder med en omsætning på 6,4 mia. kr. i 2019 og ca. 1.800 medarbejdere på 60 kontorer verden over. Hovedsædet ligger i Esbjerg, og derudover har virksomheden afdelinger i 12 andre byer i Danmark. Aktiviteterne omfatter vejtransport, sø- og lufttransport, forsyningsservice ved skibsanløb, transport til olieindustriens offshoreaktiviteter og transport af vindmølledele til lands og til søs. Blue Water Shipping er også kendt for at kunne løse komplicerede transportopgaver i mange dele af verden.

I 1975 købte Kurt Skov de øvrige medejere ud og ejede virksomheden, indtil han i 2007 stiftede den erhvervsdrivende fond Blue Water Fonden, der fik 75 % af aktiekapitalen. Fonden skal sikre virksomhedens fortsatte eksistens og udvikling.

Videre læsning

Læs mere om erhverv og arbejdsmarked i Esbjerg Kommune

Læs videre om

Se alle artikler om Erhverv og arbejdsmarked