Kammermusikfestival på Lundsgård Gods ledes af Trio con Brio og afholdes i Anexet på herregården, på Johannes Larsen Museet og i Kerteminde Kirke. Hvert år tiltrækkes flere internationale navne af det inspirerende miljø.
.

Kerteminde Kommune har et rigt amatørmusikliv. Hindsholm Musikforenings Orkester, der har eksisteret siden 1930, er et lille symfoniorkester, som ud over at spille selv går sammen med Årslev Musikforening og danner Årslev Symfoniorkester. Lindø Concertband (tidligere Odense Staalskibsværfts Orkester) blev oprettet i 1960 omkring det gamle værft og er stadig aktivt. Nenia Brass Band, grundlagt i 1972, er et orkester, som bl.a. deltager til den store nytårskoncert i Kertemindehallen hvert år.

Kammermusikfestivalen Anexet foregår, som navnet siger, på Anexet, der er en del af godset Lundsgård. Efter en gennemgribende renovering rummer godset nu lokaler og faciliteter til bl.a. koncertvirksomhed. Kammermusikfestivalen arrangeres bl.a. sammen med Johannes Larsen Museet.

Der er et par harmonikaklubber, som bl.a. deltager til Havnens Dag på Kerteminde Marina. Kerteminde Koret er et blandet kor, som blev oprettet i 1973 og tæller ca. 30 sangere. Bibliotekernes venneforeninger arrangerer koncerter, hvor lokale aktører medvirker. Samlingsstuen er en privat koncertarrangør, som primært har bluesmusik på programmet, oftest med udenlandske kunstnere.

Musik og Kulturskolen (tidligere Kerteminde Musikskole) tilbyder kulturfagsundervisning i hele kommunen. Tidligere var skolen en selvejende institution, men er i dag et kommunalt fritids- og kulturtilbud.

Videre læsning

Læs mere om kultur i Kerteminde Kommune

Læs også om

Se alle artikler om Musik og dans