Tidslinje

1822
Stabelafløbning
Tegning til et Fartøj af Nordbaads Dannelse, der med Hensyn til Holmens Tjeneste er givet Høide til at indtage 2de Lag Fade, og som for tillige at kunne bruges som Tømmerslæber er givet 7 Fod 8 Tommer større Længde en de Nordbaade som nu haves.
.
Gjennemsnit og Apterings Tegning til et Fartøi af Nordbaads Dannelse , der med Hensyn til Holmens Tjeneste er givet Høide i Lasten til at indtage 2de Lag Fade, og som for tillige at kunne bruges som Tømmerslæber er givet 7 Fod 8 Tommer større Længde end de Nordbaade som nu haves.
.
Seil Tegning tilligemed Dimensioner af Mast og Rundholter til et Fartøi af Norbaads Dannelse, der med Hensyn til Holmens Tjeneste er givet Høide i Lasten til at indtage 2de Lag Fade, og som for tillige at kunne bruges som Tømmerslæber er givet 7 Fod 8 Tommer større Længde end de Nordbaads som nu haves.
.

Fakta

Navn: Ukendt

Type: Båd

Nationalitet: Dansk

Konstruktør: A. Schifter

Stabelafløbning: 1822

Skibet var en dansk båd. Båden blev bygget under konstruktør A. Schifter.

Byggestedet er angivet i Orlogsbasen som ukendt. Båden løb af stablen i 1822.

Båden havde en længde på 55 fod og bredde på 20 fod.

Videre læsning

Læs også om

Læs videre om

Se alle artikler fra orlogsbasen

Eksterne links

---

Denne artikel er sammensat af indhold fra databasen orlogsbasen.dk. I artiklerne får du mulighed for at dykke ned i indhold om en lang række danske orlogsskibe. Vi har valgt at inddrage så mange skibe som muligt. Derfor kan mængden af tekst og data variere, og der vil være artikler uden billeder og navne eller med meget få informationer. Læs mere om orlogsskibene.