Giraffer ved foderstanden i Knuthenborg Safaripark i maj 2020. Forårets åbning blev udsat pga. restriktionerne under coronapandemien, men gæsterne strømmede til, da muligheden kom. Parken var omfattet af en statslig støttepakke, der den sommer halverede billetpriserne.

.

Knuthenborg Safaripark åbnede i 1969 med bl.a. zebraer og antiloper. Her kunne gæsterne som noget helt nyt køre gennem parken i egen bil og opleve vilde dyr helt tæt på. De følgende årtier udviklede parken sig til at blive en dyrepark på 400 ha. Den er blevet en af Danmarks største turistattraktioner og slog i 2020 sin egen rekord med 410.000 besøgende, hvilket placerede den på topti blandt landets mest besøgte attraktioner.

Der er i parken en række muligheder for at overnatte med udsigt til dyrene, som på store områder går frit. Dele af parken nås fortsat i bil, mens gæsterne andre steder kan færdes til fods. I begyndelsen af 2020’erne rummer parken flere spisesteder, og blandt de over 30 dyrearter findes elefanter, tigre, giraffer, antiloper, næsehorn, zebraer, kænguruer og kameler. Limpopoland har en vand og natur legeplads med en stor vandrutsjebane.

Videre læsning

Læs mere om Erhverv og arbejdsmarked i Lolland Kommune

Læs videre om

Se alle artikler om Erhverv og arbejdsmarked