Redaktionsmøde på Folkebladet i Glostrup. Til venstre i midten ses bladets direktør, Mette Hviid Togsverd, der også er ansvarshavende bladchef på både Ballerup Bladet og Gladsaxe Bladet samt direktør på Brønshøj-Husum Avis A/S.

.

Folkebladet er Glostrups ugentlige nyhedsformidler, men ligesom kommunerne på Vestegnen hænger sammen, så gør butiksliv og lokalnyheder det også, og Folkebladet udkommer derfor i tre kommuner: Glostrup samt Brøndby og Vallensbæk Kommuner mod syd. Oplaget i 2017/18 var på 31.316. Folkebladet udkom første gang i 1911 som Glostrup og Omegns Folkeblad og fik i 1970 navnet Folkebladet for Glostrup og Vestegnen, som siden er blevet til Folkebladet for Glostrup, Brøndby, Vallensbæk.

Folkebladet ejes af familien Togsverd, der i 1976 udskilte og udviklede bladets trykkeri under navnet Dansk AvisTryk A/S, som samtidig ejer flere andre lokalaviser landet over.

Sjællandske Medier dækker også Glostrup som en del af Vestegnen på sn.dk.

De regionale medier DR P4 København og TV 2 Lorry dækker kommunen fra hovedredaktionerne i København og på Frederiksberg.

Videre læsning

Læs mere om kultur i Glostrup Kommune

Læs også om

Se alle artikler om Medier