Lokalavisen Egedal er det eneste medie, der er direkte målrettet hele kommunen. Den udkommer tirsdag-onsdag til alle husstande i et oplag på 25.761 (2017) og udgives af Politikens Lokalaviser med redaktion i Frederikssund. Lokalavisen Egedal er resultatet af sammenlægninger allerede fra 1964 af lokalaviser som Ølstykke-Nyt og Stenløse-Nyt samt Ølstykke, Stenløse, Gundsø, Slangerup Lokalavis og Lokalavisen for Ølstykke, Stenløse, Jyllinge, Slangerup og Frederikssund, som med deres titler vidner om, at handelsmønstre og tilhørsforhold i området i mange år har overskredet amts-, regions- og kommunegrænser.

Ledøje-Smørum og Måløv Avis er helt sin egen som et fjortendagesblad på otte sider, der siden 1987 er blevet omdelt i den gamle Ledøje-Smørum Kommune og i Måløv i et oplag på ca. 7.600.

Det regionale dagblad er Frederiksborg Amts Avis, som dækker kommunen fra Frederikssund. I æteren dækker de regionale medier DR P4 København og TV 2 Lorry Egedal Kommune fra hovedredaktionerne hhv. i København og på Frederiksberg.

Videre læsning

Læs mere om kultur i Egedal Kommune

Læs også om

Se alle artikler om Medier