Mediernes titler kan være en selvstændig lille udfordring i Frederikssund Kommune. Lokalavisen Hornsherred er ikke det samme som Hornsherred Lokalavis, og Hornsherred Avis er slet ikke en avis, men derimod et internetbaseret lokalmedie.

I januar 2017 lukkede Lokalavisen Hornsherred, som oprindelig udsprang af Frederikssunds Avis fra 1951. Men samme måned opstod Hornsherred Lokalavis. Forklaringen var, at mens Politikens Lokalaviser, som købte sig ind i området i 1970 og 2011, ikke længere kunne se en god forretning i ugeavisen, så havde lokale initiativtagere større forhåbninger. Ejeren af Lejre Lokalavis på den sydlige del af halvøen og ejeren af ugeavisen Paperboy i Roskilde skabte derfor en ugeavis med et oplag på 10.700. Disse tre uafhængige ugeaviser dækker dermed tilsammen 59.000 husstande ifølge egne tal. Politikens Lokalaviser udkommer dog stadig i Frederikssund Kommune og i Ølsted med Lokalavisen Frederikssund tirsdag-onsdag i et oplag på 21.723 (2016‑17). Hornsherred Avis er et internetbaseret medie med nyt fra Jægerspris, Skibby og Bramsnæs, der ejes af Local Media.

Frederiksborg Amts Avis har en lokalredaktion i Frederikssund, mens de regionale medier DR P4 København og TV 2 Lorry dækker kommunen fra hovedredaktionerne i hhv. København og på Frederiksberg.

Videre læsning

Læs mere om Kultur i Frederikssund Kommune

Læs også om

Se alle artikler om Medier