Rudersdal Avis er det mediemæssige samlingspunkt for kommunen. Ugeavisen fusionerede i 2010 med Birkerød Avis og Søllerød Tidende og er en del af bladgruppen lokalavisen.dk, som ejes af Politikens Lokalaviser, der har hovedkontor i Birkerød. Rudersdalredaktionen ligger dog uden for kommunen – i Kongens Lyngby syd for kommunegrænsen, hvor Politikens Lokalaviser har samlet en række ugeavisers redaktioner og annonceafdelinger. Rudersdal Avis uddeles til alle kommunens husstande i en midtugeudgave tirsdag-onsdag og i en weekendudgave med binavnet Søndagsavisen torsdag-fredag. Oplagene er hhv. 22.452 og 21.810 (2016‑17). Det Grønne Område fra Lyngby-Taarbæk uddeler også sin midtugeudgave i den del af Rudersdal Kommune, som indtil 2007 hed Søllerød Kommune.

Som i andre kommuner har der i Rudersdal fra både borgere og politikere været ønske om supplerende dækning af kommunale forhold i lokalpressen. Kommunen indrykkede derfor hver måned i en del af 2011‑12 en dobbeltsidet annonce i Rudersdal Avis med omtale af udvalgte områder. Initiativet stoppede dog efter et halvt års tid. Rudersdal TV er en frivillig, netværksbaseret web-tv-kanal, der samarbejder med Kanal 1 og udspringer af Whiskybæltets TV.

Frederiksborg Amts Avis dækker Rudersdal Kommune fra redaktionen i Hørsholm. TV 2 Lorry og DR P4 København dækker fra redaktionerne hhv. på Frederiksberg og i København.

Videre læsning

Læs mere om kultur i Rudersdal Kommune

Læs også om

Se alle artikler om Medier