Anders »Anden« Matthesen er vokset op i Albertslund og lægger ofte vejen forbi MusikTeatret Albertslund, når han er på turné. Her ses han netop på MusikTeatret i 2016. Matthesen kunne i 2018 fejre sit 25-års jubilæum som komiker.
.

Albertslund Kommune hører til blandt de kommuner i Danmark, der afsætter flest kulturkroner pr. indbygger. Pengene går til ambitiøse projekter, deriblandt udvikling og vedligehold af MusikTeatret Albertslund, der blev indviet i 1974, og i dag fremstår som et af Sjællands største kulturhuse. Amatørteater findes derimod ikke; i 2012 lukkede det sidste, Teaterladen, efter 20 år.

Anders ≫Anden≪ Matthesen

Standupkomikeren Anders Matthesen (f. 1975) er født på Østerbro i København, men voksede op i Galgebakken i Albertslund. Han begyndte som rapper, men fik sit gennembrud som standupkomiker i 1993, hvor han fik en andenplads ved DM i Stand-up. Han bruger gerne sin opvækst som inspiration i sine shows og har en tradition med at holde prøver og optræde på MusikTeatret Albertslund. Ud over standup er Anders Matthesen skuespiller, forfatter og instruktør.

Videre læsning

Læs mere om kultur i Albertslund Kommune

Læs videre om

Læs også om

Se alle artikler om Teater og film