Foreningen Thyholm står bag Projekt BABYBOOM, som handler om at fejre de nyfødte thyholmere med barselsstorke i plænen og barselsgaver til de nybagte forældre. Foreningen Thyholm er en forening af frivillige, der arbejder for at styrke udviklingen og sammenholdet blandt beboerne på Thyholm.
.
Jegindø Festival, der arrangeres af Jegindø Borgerforening, begyndte i 2018 som en endagsfestival med gratis adgang.
.
En kajak skærer sig gennem vandet langs Bremdal Strand med Holstebro-Struer Havn i syd. Struer Kajakklub har siden 1945 haft klubhus på Bremdal Strand. I dag har klubben ca. 130 aktive medlemmer.
.

I Struer Kommune er tre samråd: Struer Idrætsforbund, Samrådet for ikke idrætslige foreninger og Aftenskolesamrådet, der tilsammen repræsenterer hele folkeoplysningsområdets ca. 125 foreninger. Flest er medlem af en fitnessforening, der tegner sig for 19,3 % af medlemmerne.

Foreningslivet i Struer Kommune er rigt repræsenteret i Struer, men også i byerne Hjerm, Asp og Humlum samt på Thyholm er der gode udendørs sportsfaciliteter og idrætshaller. Ikke mindst er kommunen kendetegnet ved mange vandsportsaktiviteter, der knytter sig til den store kyststrækning langs Limfjorden. Struer er kendetegnet ved mange idræts- og kulturaktiviteter omkring havneområdet, bl.a. i tilknytning til den store lystbådehavn, Midt- og Vestjyllands Jernbanemuseum og kystkulturcenteret Nordvestjysk Fjordkultur. I det vestlige Struer ligger Struer Energi Park med seks idrætshaller, fitnesscenter, squashbaner, svømmehal og udendørsanlæg. Struer Bibliotek har en afdeling i kultur- og fritidshuset Midtpunktet Thyholm i Hvidbjerg, hvor også en afdeling af Struer Musikskole og Lokalhistorisk Arkiv har til huse. Frivilligcenter Struer varetager opgaverne med det sociale frivillige arbejde.

Videre læsning

Læs mere om kultur i Struer Kommune

Læs også om

Se alle artikler om Foreninger og frivillige