Teaterforeningen Skovspillene opførte i juni 2016 Fleming Lynges operette Landmandsliv fra 1932. Årets forestilling blev opført i Søparken ved Jægerum Sø.
.

Omgivet af tre teaterstærke kommuner, Thisted mod syd, Hjørring mod nord og Aalborg mod øst, er det ikke nemt for teatergrupper i Jammerbugt Kommune at etablere sig og overleve. Mange faciliteter er der heller ikke for turnerende teatre, og kommunens kulturhuse er primært egnet til koncerter. Dog tilbyder Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt i Aabybro en multifunktionel sal med plads til ca. 220 tilskuere i teateropstilling.

I 1983 blev amatørscenen Skovspillene stiftet, som om sommeren spillede friluftsteater i Sønder Skovsgaard Skov, men som siden har spillet ved herregården Bratskov og fra 2009 ved Jægerum Sø ved Halvrimmen. Om vinteren spiller teaterforeningen julespil på eksempelvis Skovsgård Hotel eller Brovst Hotel.

Guldlok Dukketeater, som opstod i 1990 i Aarhus, er siden 2015 hjemmehørende i Holmsø med egen stationær scene. Dukketeateret turnerer i hele kommunen.

Videre læsning

Læs mere om kultur i Jammerbugt Kommune

Læs også om

Se alle artikler om Teater og film

Eksterne links